Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13386
Назва: | Формування оптимальної структури капіталу підприємств агропродовольчої галузі |
Інші назви: | Formation of the optimal capital structure of agri-food enterprises |
Автори: | Малишко, Ілля Юрійович Malyshko, Illia |
Ключові слова: | підприємства,агропродовольча система ,галузь,структура ,капітал;enterprises, agri-food system, industry, structure, capital |
Дата публікації: | гру-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Малишко І.Ю. Формування оптимальної структури капіталу підприємств агропродовольчої галузі: Магістерська робота: (051 «Економіка») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра економіки та економічної теорії; наук. кер.: М.А. Однорог .– Біла Церква., 2024. – 79 с. |
Короткий огляд (реферат): | Теоретичної основою формування агропродовольчої структури капіталу підприємств є ряд принципів.Систематизовано наукові підходи до оптимізації структури капіталу агропродовольчих підприємств,які визначаються систематичним аналізом та грунтуванням показників,які взаємодіють з основними показниками вартості підприємства. |
Опис: | The theoretical basis for the formation of the capital structure of agri-food enterprises is a number of principles. Scientific approaches to optimizing the capital structure of agri-food enterprises have been systematized, which are determined by systematic analysis and priming of indicators that interact with the main indicators of the enterprise's value. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13386 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
formuvannya.pdf | 3,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.