Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13386
Назва: Формування оптимальної структури капіталу підприємств агропродовольчої галузі
Інші назви: Formation of the optimal capital structure of agri-food enterprises
Автори: Малишко, Ілля Юрійович
Malyshko, Illia
Ключові слова: підприємства,агропродовольча система ,галузь,структура ,капітал;enterprises, agri-food system, industry, structure, capital
Дата публікації: гру-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Малишко І.Ю. Формування оптимальної структури капіталу підприємств агропродовольчої галузі: Магістерська робота: (051 «Економіка») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра економіки та економічної теорії; наук. кер.: М.А. Однорог .– Біла Церква., 2024. – 79 с.
Короткий огляд (реферат): Теоретичної основою формування агропродовольчої структури капіталу підприємств є ряд принципів.Систематизовано наукові підходи до оптимізації структури капіталу агропродовольчих підприємств,які визначаються систематичним аналізом та грунтуванням показників,які взаємодіють з основними показниками вартості підприємства.
Опис: The theoretical basis for the formation of the capital structure of agri-food enterprises is a number of principles. Scientific approaches to optimizing the capital structure of agri-food enterprises have been systematized, which are determined by systematic analysis and priming of indicators that interact with the main indicators of the enterprise's value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13386
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formuvannya.pdf3,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.