Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13386
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалишко, Ілля Юрійович-
dc.contributor.authorMalyshko, Illia-
dc.date.accessioned2025-01-23T07:33:02Z-
dc.date.available2025-01-23T07:33:02Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationМалишко І.Ю. Формування оптимальної структури капіталу підприємств агропродовольчої галузі: Магістерська робота: (051 «Економіка») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра економіки та економічної теорії; наук. кер.: М.А. Однорог .– Біла Церква., 2024. – 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13386-
dc.descriptionThe theoretical basis for the formation of the capital structure of agri-food enterprises is a number of principles. Scientific approaches to optimizing the capital structure of agri-food enterprises have been systematized, which are determined by systematic analysis and priming of indicators that interact with the main indicators of the enterprise's value.uk_UA
dc.description.abstractТеоретичної основою формування агропродовольчої структури капіталу підприємств є ряд принципів.Систематизовано наукові підходи до оптимізації структури капіталу агропродовольчих підприємств,які визначаються систематичним аналізом та грунтуванням показників,які взаємодіють з основними показниками вартості підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпідприємства,агропродовольча система ,галузь,структура ,капіталuk_UA
dc.subjectenterprises, agri-food system, industry, structure, capitaluk_UA
dc.titleФормування оптимальної структури капіталу підприємств агропродовольчої галузіuk_UA
dc.title.alternativeFormation of the optimal capital structure of agri-food enterprisesuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formuvannya.pdf3,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.