Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13304
Title: Стан та шляхи покращення виробництва свинини в Україні
Other Titles: State and ways to improve pork production in Ukraine
Authors: Тарасов, Дмитро Олександрович
Tarasov, Dmytro
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Keywords: свинина;pork;виробництво;production;технологія;technology;комбікорм;compound feed;премікс;premix;поживність;nutritional value
Issue Date: 24-Apr-2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Тарасов Д. О. Стан та шляхи покращення виробництва свинини в Україні / Д. О. Тарасов, О. А. Кузьменко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 67–69.
Abstract: Для отримання високоякісної конкурентоспроможної свинини необхідно використовувати у годівлі свиней за вирощування на м'ясо повнораціонні комбікорми. Доведено, що за датської технології повноцінної годівлі свині віком 150 діб мають середньодобовий приріст живої маси 900–950 г за витрат корму 27–29 МДж на 1 кг приросту, а вихід м’яса в туші склав 68–70 %.
Description: To obtain high-quality competitive pork, it is necessary to use complete feed in feeding pigs raised for meat. It has been proven that under the Danish technology of complete feeding, pigs aged 150 days have an average daily live weight gain of 900–950 g with feed consumption of 27–29 MJ per 1 kg of gain, and the meat yield in the carcass was 68–70%.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13304
metadata.dc.identifier.udc: 636.4.084:661.155.3.
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stan_ta_shliakhy_pokrasch.pdf506,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.