Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13304
Назва: Стан та шляхи покращення виробництва свинини в Україні
Інші назви: State and ways to improve pork production in Ukraine
Автори: Тарасов, Дмитро Олександрович
Tarasov, Dmytro
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Ключові слова: свинина;pork;виробництво;production;технологія;technology;комбікорм;compound feed;премікс;premix;поживність;nutritional value
Дата публікації: 24-кві-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Тарасов Д. О. Стан та шляхи покращення виробництва свинини в Україні / Д. О. Тарасов, О. А. Кузьменко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 67–69.
Короткий огляд (реферат): Для отримання високоякісної конкурентоспроможної свинини необхідно використовувати у годівлі свиней за вирощування на м'ясо повнораціонні комбікорми. Доведено, що за датської технології повноцінної годівлі свині віком 150 діб мають середньодобовий приріст живої маси 900–950 г за витрат корму 27–29 МДж на 1 кг приросту, а вихід м’яса в туші склав 68–70 %.
Опис: To obtain high-quality competitive pork, it is necessary to use complete feed in feeding pigs raised for meat. It has been proven that under the Danish technology of complete feeding, pigs aged 150 days have an average daily live weight gain of 900–950 g with feed consumption of 27–29 MJ per 1 kg of gain, and the meat yield in the carcass was 68–70%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13304
УДК: 636.4.084:661.155.3.
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stan_ta_shliakhy_pokrasch.pdf506,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.