Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13304
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасов, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorTarasov, Dmytro-
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.date.accessioned2025-01-13T11:34:10Z-
dc.date.available2025-01-13T11:34:10Z-
dc.date.issued2024-04-24-
dc.identifier.citationТарасов Д. О. Стан та шляхи покращення виробництва свинини в Україні / Д. О. Тарасов, О. А. Кузьменко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 67–69.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13304-
dc.descriptionTo obtain high-quality competitive pork, it is necessary to use complete feed in feeding pigs raised for meat. It has been proven that under the Danish technology of complete feeding, pigs aged 150 days have an average daily live weight gain of 900–950 g with feed consumption of 27–29 MJ per 1 kg of gain, and the meat yield in the carcass was 68–70%.uk_UA
dc.description.abstractДля отримання високоякісної конкурентоспроможної свинини необхідно використовувати у годівлі свиней за вирощування на м'ясо повнораціонні комбікорми. Доведено, що за датської технології повноцінної годівлі свині віком 150 діб мають середньодобовий приріст живої маси 900–950 г за витрат корму 27–29 МДж на 1 кг приросту, а вихід м’яса в туші склав 68–70 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectporkuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectпреміксuk_UA
dc.subjectpremixuk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.titleСтан та шляхи покращення виробництва свинини в Україніuk_UA
dc.title.alternativeState and ways to improve pork production in Ukraineuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.4.084:661.155.3.uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stan_ta_shliakhy_pokrasch.pdf506,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.