Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13304
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасов, Дмитро Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tarasov, Dmytro | - |
dc.contributor.author | Кузьменко, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Kuzmenko, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-13T11:34:10Z | - |
dc.date.available | 2025-01-13T11:34:10Z | - |
dc.date.issued | 2024-04-24 | - |
dc.identifier.citation | Тарасов Д. О. Стан та шляхи покращення виробництва свинини в Україні / Д. О. Тарасов, О. А. Кузьменко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 67–69. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13304 | - |
dc.description | To obtain high-quality competitive pork, it is necessary to use complete feed in feeding pigs raised for meat. It has been proven that under the Danish technology of complete feeding, pigs aged 150 days have an average daily live weight gain of 900–950 g with feed consumption of 27–29 MJ per 1 kg of gain, and the meat yield in the carcass was 68–70%. | uk_UA |
dc.description.abstract | Для отримання високоякісної конкурентоспроможної свинини необхідно використовувати у годівлі свиней за вирощування на м'ясо повнораціонні комбікорми. Доведено, що за датської технології повноцінної годівлі свині віком 150 діб мають середньодобовий приріст живої маси 900–950 г за витрат корму 27–29 МДж на 1 кг приросту, а вихід м’яса в туші склав 68–70 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | свинина | uk_UA |
dc.subject | pork | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | production | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | комбікорм | uk_UA |
dc.subject | compound feed | uk_UA |
dc.subject | премікс | uk_UA |
dc.subject | premix | uk_UA |
dc.subject | поживність | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.title | Стан та шляхи покращення виробництва свинини в Україні | uk_UA |
dc.title.alternative | State and ways to improve pork production in Ukraine | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.4.084:661.155.3. | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Stan_ta_shliakhy_pokrasch.pdf | 506,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.