Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245
Title: | Аналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат» |
Other Titles: | Analysis of pork production technology at Garant LLC and its processing at Belotserkivskyi miasjkombinat LLC |
Authors: | Касянчук, Богдан Юрійович Kasianchuk, Bohdan Сломчинський, Михайло Миколайович Slomchynskyi, Mykhailo |
Keywords: | відгодівля молодняку свиней;fattening of young pigs;надремонтний молодняк свиней;over-repair young pigs;раціон годівлі;feeding ration;середньодобовий приріст;average daily gain;повнораціонний комбікорм;complete feed |
Issue Date: | 24-Apr-2024 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Касянчук Б. Ю. Аналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат» / Б. Ю. Касянчук, М. М. Сломчинський // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 24-26. |
Abstract: | Для виробництва свинини в товарних господарствах України використовують надремонтний молодняк, отриманий від схрещування високопродуктивних порід свиней, а також дорослих вибракуваних свиноматок і кнурів. |
Description: | For pork production, commercial farms in Ukraine use over-repaired young animals obtained from crossing highly productive pig breeds, as well as adult culled sows and boars. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.4 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analiz_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf | 509,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.