Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245
Title: Аналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат»
Other Titles: Analysis of pork production technology at Garant LLC and its processing at Belotserkivskyi miasjkombinat LLC
Authors: Касянчук, Богдан Юрійович
Kasianchuk, Bohdan
Сломчинський, Михайло Миколайович
Slomchynskyi, Mykhailo
Keywords: відгодівля молодняку свиней;fattening of young pigs;надремонтний молодняк свиней;over-repair young pigs;раціон годівлі;feeding ration;середньодобовий приріст;average daily gain;повнораціонний комбікорм;complete feed
Issue Date: 24-Apr-2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Касянчук Б. Ю. Аналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат» / Б. Ю. Касянчук, М. М. Сломчинський // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 24-26.
Abstract: Для виробництва свинини в товарних господарствах України використовують надремонтний молодняк, отриманий від схрещування високопродуктивних порід свиней, а також дорослих вибракуваних свиноматок і кнурів.
Description: For pork production, commercial farms in Ukraine use over-repaired young animals obtained from crossing highly productive pig breeds, as well as adult culled sows and boars.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245
metadata.dc.identifier.udc: 636.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf509,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.