Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касянчук, Богдан Юрійович | - |
dc.contributor.author | Kasianchuk, Bohdan | - |
dc.contributor.author | Сломчинський, Михайло Миколайович | - |
dc.contributor.author | Slomchynskyi, Mykhailo | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-30T10:26:52Z | - |
dc.date.available | 2024-12-30T10:26:52Z | - |
dc.date.issued | 2024-04-24 | - |
dc.identifier.citation | Касянчук Б. Ю. Аналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат» / Б. Ю. Касянчук, М. М. Сломчинський // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 24-26. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245 | - |
dc.description | For pork production, commercial farms in Ukraine use over-repaired young animals obtained from crossing highly productive pig breeds, as well as adult culled sows and boars. | uk_UA |
dc.description.abstract | Для виробництва свинини в товарних господарствах України використовують надремонтний молодняк, отриманий від схрещування високопродуктивних порід свиней, а також дорослих вибракуваних свиноматок і кнурів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | відгодівля молодняку свиней | uk_UA |
dc.subject | fattening of young pigs | uk_UA |
dc.subject | надремонтний молодняк свиней | uk_UA |
dc.subject | over-repair young pigs | uk_UA |
dc.subject | раціон годівлі | uk_UA |
dc.subject | feeding ration | uk_UA |
dc.subject | середньодобовий приріст | uk_UA |
dc.subject | average daily gain | uk_UA |
dc.subject | повнораціонний комбікорм | uk_UA |
dc.subject | complete feed | uk_UA |
dc.title | Аналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат» | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of pork production technology at Garant LLC and its processing at Belotserkivskyi miasjkombinat LLC | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf | 509,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.