Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасянчук, Богдан Юрійович-
dc.contributor.authorKasianchuk, Bohdan-
dc.contributor.authorСломчинський, Михайло Миколайович-
dc.contributor.authorSlomchynskyi, Mykhailo-
dc.date.accessioned2024-12-30T10:26:52Z-
dc.date.available2024-12-30T10:26:52Z-
dc.date.issued2024-04-24-
dc.identifier.citationКасянчук Б. Ю. Аналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат» / Б. Ю. Касянчук, М. М. Сломчинський // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 24-26.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245-
dc.descriptionFor pork production, commercial farms in Ukraine use over-repaired young animals obtained from crossing highly productive pig breeds, as well as adult culled sows and boars.uk_UA
dc.description.abstractДля виробництва свинини в товарних господарствах України використовують надремонтний молодняк, отриманий від схрещування високопродуктивних порід свиней, а також дорослих вибракуваних свиноматок і кнурів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвідгодівля молодняку свинейuk_UA
dc.subjectfattening of young pigsuk_UA
dc.subjectнадремонтний молодняк свинейuk_UA
dc.subjectover-repair young pigsuk_UA
dc.subjectраціон годівліuk_UA
dc.subjectfeeding rationuk_UA
dc.subjectсередньодобовий прирістuk_UA
dc.subjectaverage daily gainuk_UA
dc.subjectповнораціонний комбікормuk_UA
dc.subjectcomplete feeduk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of pork production technology at Garant LLC and its processing at Belotserkivskyi miasjkombinat LLCuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf509,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.