Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245
Назва: | Аналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат» |
Інші назви: | Analysis of pork production technology at Garant LLC and its processing at Belotserkivskyi miasjkombinat LLC |
Автори: | Касянчук, Богдан Юрійович Kasianchuk, Bohdan Сломчинський, Михайло Миколайович Slomchynskyi, Mykhailo |
Ключові слова: | відгодівля молодняку свиней;fattening of young pigs;надремонтний молодняк свиней;over-repair young pigs;раціон годівлі;feeding ration;середньодобовий приріст;average daily gain;повнораціонний комбікорм;complete feed |
Дата публікації: | 24-кві-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Касянчук Б. Ю. Аналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат» / Б. Ю. Касянчук, М. М. Сломчинський // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 24-26. |
Короткий огляд (реферат): | Для виробництва свинини в товарних господарствах України використовують надремонтний молодняк, отриманий від схрещування високопродуктивних порід свиней, а також дорослих вибракуваних свиноматок і кнурів. |
Опис: | For pork production, commercial farms in Ukraine use over-repaired young animals obtained from crossing highly productive pig breeds, as well as adult culled sows and boars. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245 |
УДК: | 636.4 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analiz_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf | 509,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.