Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245
Назва: Аналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат»
Інші назви: Analysis of pork production technology at Garant LLC and its processing at Belotserkivskyi miasjkombinat LLC
Автори: Касянчук, Богдан Юрійович
Kasianchuk, Bohdan
Сломчинський, Михайло Миколайович
Slomchynskyi, Mykhailo
Ключові слова: відгодівля молодняку свиней;fattening of young pigs;надремонтний молодняк свиней;over-repair young pigs;раціон годівлі;feeding ration;середньодобовий приріст;average daily gain;повнораціонний комбікорм;complete feed
Дата публікації: 24-кві-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Касянчук Б. Ю. Аналіз технології виробництва свинини у ТОВ «Гарант» та її переробки у ТОВ «Білоцерківський м’ясокомбінат» / Б. Ю. Касянчук, М. М. Сломчинський // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти ( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 24-26.
Короткий огляд (реферат): Для виробництва свинини в товарних господарствах України використовують надремонтний молодняк, отриманий від схрещування високопродуктивних порід свиней, а також дорослих вибракуваних свиноматок і кнурів.
Опис: For pork production, commercial farms in Ukraine use over-repaired young animals obtained from crossing highly productive pig breeds, as well as adult culled sows and boars.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13245
УДК: 636.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf509,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.