Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1310
Title: Технологічні властивості молока за лейкозу великої рогатої худоби
Other Titles: Technological properties of milk with bovine leukemia
Технологические свойства молока при лейкозе крупного рогатого скота
Authors: Домбровський, Олександр Борисович
Dombrovsky, A.
Домбровська, Юлія Олександрівна
Dombrovskaya, Yu.
Шульга, Петро Гнатович
Shulga, Petro
Білик, Сергій Анатолійович
Bilyk, Sergey
Keywords: лейкоз;сиропридатність молока;бродильна проба;алкогольна проба;сичужно-бродильна проба;лейкоз;сыропридатность молока;бродильная проба;алкогольная проба;сычужно-бродильная проба;leukemia;syroprydatnist milk;fermentation test;alcoholtest;Rennet-fermentation test
Issue Date: 2012
Publisher: БНАУ
Citation: Технологічні властивості молока за лейкозу великої рогатої худоби / О.Б. Домбровський, Ю.О. Домбровська, П.Г. Шульга, С.А. Білик // Наук. вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2012. - Вип. 9 ( 92 ) . - С. 57-60.
Abstract: Дослідження молока РІД-негативних та РІД-позитивних тварин дозволяють виявити технологічні властивості мо- лока, яке надалі може використовуватись як сировина для виготовлення сирів або консервів та дитячого харчування.Исследования молока РИД-отрицательных и РИД-положительных животных дают возможность определить тех- нологические свойства молока, которое в дальнейшем может использоваться как сырье для изготовления консервов и детского питания.
Description: Studies of milk RID RID-negative and-positive animals makes it possible to determine the technological properties of milk, which can then be used as a raw material for the manufacture of canned foodand baby food.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1310
metadata.dc.identifier.udc: 619:616.988.6:636.2
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologichni_vlastyvosti_moloka_za_lejkozu_velykoi'_rogatoi'_hudoby.pdf298,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.