Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1310
Назва: Технологічні властивості молока за лейкозу великої рогатої худоби
Інші назви: Technological properties of milk with bovine leukemia
Технологические свойства молока при лейкозе крупного рогатого скота
Автори: Домбровський, Олександр Борисович
Dombrovsky, A.
Домбровська, Юлія Олександрівна
Dombrovskaya, Yu.
Шульга, Петро Гнатович
Shulga, Petro
Білик, Сергій Анатолійович
Bilyk, Sergey
Ключові слова: лейкоз;сиропридатність молока;бродильна проба;алкогольна проба;сичужно-бродильна проба;лейкоз;сыропридатность молока;бродильная проба;алкогольная проба;сычужно-бродильная проба;leukemia;syroprydatnist milk;fermentation test;alcoholtest;Rennet-fermentation test
Дата публікації: 2012
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Технологічні властивості молока за лейкозу великої рогатої худоби / О.Б. Домбровський, Ю.О. Домбровська, П.Г. Шульга, С.А. Білик // Наук. вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2012. - Вип. 9 ( 92 ) . - С. 57-60.
Короткий огляд (реферат): Дослідження молока РІД-негативних та РІД-позитивних тварин дозволяють виявити технологічні властивості мо- лока, яке надалі може використовуватись як сировина для виготовлення сирів або консервів та дитячого харчування.Исследования молока РИД-отрицательных и РИД-положительных животных дают возможность определить тех- нологические свойства молока, которое в дальнейшем может использоваться как сырье для изготовления консервов и детского питания.
Опис: Studies of milk RID RID-negative and-positive animals makes it possible to determine the technological properties of milk, which can then be used as a raw material for the manufacture of canned foodand baby food.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1310
УДК: 619:616.988.6:636.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologichni_vlastyvosti_moloka_za_lejkozu_velykoi'_rogatoi'_hudoby.pdf298,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.