Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1310
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Домбровський, Олександр Борисович | - |
dc.contributor.author | Dombrovsky, A. | - |
dc.contributor.author | Домбровська, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Dombrovskaya, Yu. | - |
dc.contributor.author | Шульга, Петро Гнатович | - |
dc.contributor.author | Shulga, Petro | - |
dc.contributor.author | Білик, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Bilyk, Sergey | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-11T08:43:47Z | - |
dc.date.available | 2018-10-11T08:43:47Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Технологічні властивості молока за лейкозу великої рогатої худоби / О.Б. Домбровський, Ю.О. Домбровська, П.Г. Шульга, С.А. Білик // Наук. вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2012. - Вип. 9 ( 92 ) . - С. 57-60. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1310 | - |
dc.description | Studies of milk RID RID-negative and-positive animals makes it possible to determine the technological properties of milk, which can then be used as a raw material for the manufacture of canned foodand baby food. | uk_UA |
dc.description.abstract | Дослідження молока РІД-негативних та РІД-позитивних тварин дозволяють виявити технологічні властивості мо- лока, яке надалі може використовуватись як сировина для виготовлення сирів або консервів та дитячого харчування.Исследования молока РИД-отрицательных и РИД-положительных животных дают возможность определить тех- нологические свойства молока, которое в дальнейшем может использоваться как сырье для изготовления консервов и детского питания. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | лейкоз | uk_UA |
dc.subject | сиропридатність молока | uk_UA |
dc.subject | бродильна проба | uk_UA |
dc.subject | алкогольна проба | uk_UA |
dc.subject | сичужно-бродильна проба | uk_UA |
dc.subject | лейкоз | uk_UA |
dc.subject | сыропридатность молока | uk_UA |
dc.subject | бродильная проба | uk_UA |
dc.subject | алкогольная проба | uk_UA |
dc.subject | сычужно-бродильная проба | uk_UA |
dc.subject | leukemia | uk_UA |
dc.subject | syroprydatnist milk | uk_UA |
dc.subject | fermentation test | uk_UA |
dc.subject | alcoholtest | uk_UA |
dc.subject | Rennet-fermentation test | uk_UA |
dc.title | Технологічні властивості молока за лейкозу великої рогатої худоби | uk_UA |
dc.title.alternative | Technological properties of milk with bovine leukemia | uk_UA |
dc.title.alternative | Технологические свойства молока при лейкозе крупного рогатого скота | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:616.988.6:636.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologichni_vlastyvosti_moloka_za_lejkozu_velykoi'_rogatoi'_hudoby.pdf | 298,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.