Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1310
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДомбровський, Олександр Борисович-
dc.contributor.authorDombrovsky, A.-
dc.contributor.authorДомбровська, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorDombrovskaya, Yu.-
dc.contributor.authorШульга, Петро Гнатович-
dc.contributor.authorShulga, Petro-
dc.contributor.authorБілик, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorBilyk, Sergey-
dc.date.accessioned2018-10-11T08:43:47Z-
dc.date.available2018-10-11T08:43:47Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТехнологічні властивості молока за лейкозу великої рогатої худоби / О.Б. Домбровський, Ю.О. Домбровська, П.Г. Шульга, С.А. Білик // Наук. вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2012. - Вип. 9 ( 92 ) . - С. 57-60.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1310-
dc.descriptionStudies of milk RID RID-negative and-positive animals makes it possible to determine the technological properties of milk, which can then be used as a raw material for the manufacture of canned foodand baby food.uk_UA
dc.description.abstractДослідження молока РІД-негативних та РІД-позитивних тварин дозволяють виявити технологічні властивості мо- лока, яке надалі може використовуватись як сировина для виготовлення сирів або консервів та дитячого харчування.Исследования молока РИД-отрицательных и РИД-положительных животных дают возможность определить тех- нологические свойства молока, которое в дальнейшем может использоваться как сырье для изготовления консервов и детского питания.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectлейкозuk_UA
dc.subjectсиропридатність молокаuk_UA
dc.subjectбродильна пробаuk_UA
dc.subjectалкогольна пробаuk_UA
dc.subjectсичужно-бродильна пробаuk_UA
dc.subjectлейкозuk_UA
dc.subjectсыропридатность молокаuk_UA
dc.subjectбродильная пробаuk_UA
dc.subjectалкогольная пробаuk_UA
dc.subjectсычужно-бродильная пробаuk_UA
dc.subjectleukemiauk_UA
dc.subjectsyroprydatnist milkuk_UA
dc.subjectfermentation testuk_UA
dc.subjectalcoholtestuk_UA
dc.subjectRennet-fermentation testuk_UA
dc.titleТехнологічні властивості молока за лейкозу великої рогатої худобиuk_UA
dc.title.alternativeTechnological properties of milk with bovine leukemiauk_UA
dc.title.alternativeТехнологические свойства молока при лейкозе крупного рогатого скотаuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc619:616.988.6:636.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologichni_vlastyvosti_moloka_za_lejkozu_velykoi'_rogatoi'_hudoby.pdf298,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.