Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13074
Назва: Оцінка споживання продуктів харчування в Україні
Інші назви: Assessment of food consumption in Ukraine
Автори: Киришун, Дмитро Володимирович
Kyryshun, Dmytro
Артімонова, Ірина Вікторівна
Artimonova, Iryna
Ключові слова: споживання продуктів харчування, харчові звички, правильне харчування, споживчий кошик, економічна криза, Україна, повномасштабна війна.;food consumption, eating habits, proper nutrition, consumer basket, economic crisis, Ukraine, full-scale war
Дата публікації: 2024
Видавництво: Хмельницький національний університет
Бібліографічний опис: Киришун Д.В., Артімонова І.В. Оцінка споживання продуктів харчування в Україні. Матеріали науково-практичного форуму студентів та молодих вчених «Інтелектуальний мікс 2024», м. Хмельницький, 11 червня 2024 р. С. 74–78. URL: https://mr.khmnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/35/forum_mev_mr_2024_14_10_24.pdf
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано динаміку споживання продуктів харчування в Україні та зміни в структурі споживання населення. Визначено основні тенденції та фактори, що впливають на споживчі переваги. Досліджено вплив економічної ситуації та повномасштабної війни на харчові звички українців.
Опис: The dynamics of food consumption in Ukraine and changes in the structure of population consumption are analyzed. The main trends and factors influencing consumer preferences are identified. The impact of the economic situation and full-scale war on the eating habits of Ukrainians is studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13074
УДК: 612.39:316.71(477)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Теза Киришун.pdf286,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.