Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13037
Title: Контроль безпечності меду натурального за фальсифікації
Other Titles: Control of the safety of natural honey against adulteration
Authors: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Мазур, Тетяна Григорівнаа
Mazur, Tetyana
Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Keywords: мед;фальсифікація;ветеринарно-санітарна експертиза меду;показники безпечності меду натурального;контролювання безпечності меду натурального;honey;фальсифікація;veterinary and sanitary examination of honey;Safety indicators of natural honey;monitoring the safety of natural honey
Issue Date: 2024
Publisher: Поліський національний університет
Citation: Контроль безпечності меду натурального за фальсифікації / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.Г. Мазур, А.Ф. Богатко // Збірник матеріалів всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф. «Єдине здоров’я»: реалії і перспективи»( ПНУ, 5 – 6 листопада 2024 р.). – Житомир, 2024. – С.50-52.
Abstract: Проаналізувати органолептичні, хімічні показники меду та розробити методики контролювання безпечності меду натурального за його фальсифікації цукром, крохмалем, желатином, натрію гідрокарбонатом, лужними мийними засобами, використовуючи хімічні реагенти.
Description: Analyze the organoleptic and chemical indicators of honey and develop methods for controlling the safety of natural honey against its adulteration with sugar, starch, gelatin, sodium bicarbonate, and alkaline detergents using chemical reagents.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13037
metadata.dc.identifier.udc: 314.31:638.1
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kontrol'_bezpechnosti.pdf769,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.