Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13037
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівнаа-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.date.accessioned2024-12-18T09:22:53Z-
dc.date.available2024-12-18T09:22:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКонтроль безпечності меду натурального за фальсифікації / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.Г. Мазур, А.Ф. Богатко // Збірник матеріалів всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф. «Єдине здоров’я»: реалії і перспективи»( ПНУ, 5 – 6 листопада 2024 р.). – Житомир, 2024. – С.50-52.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13037-
dc.descriptionAnalyze the organoleptic and chemical indicators of honey and develop methods for controlling the safety of natural honey against its adulteration with sugar, starch, gelatin, sodium bicarbonate, and alkaline detergents using chemical reagents.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізувати органолептичні, хімічні показники меду та розробити методики контролювання безпечності меду натурального за його фальсифікації цукром, крохмалем, желатином, натрію гідрокарбонатом, лужними мийними засобами, використовуючи хімічні реагенти.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПоліський національний університетuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза медуuk_UA
dc.subjectпоказники безпечності меду натуральногоuk_UA
dc.subjectконтролювання безпечності меду натуральногоuk_UA
dc.subjecthoneyuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of honeyuk_UA
dc.subjectSafety indicators of natural honeyuk_UA
dc.subjectmonitoring the safety of natural honeyuk_UA
dc.titleКонтроль безпечності меду натурального за фальсифікаціїuk_UA
dc.title.alternativeControl of the safety of natural honey against adulterationuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc314.31:638.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_bezpechnosti.pdf769,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.