Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12872
Title: Забійні та м’ясні якості відгодівельного молодняку свиней за використання нетрадиційних кормів у складі раціонів
Other Titles: Slaughter and meat qualities of fattening piglets using non-traditional feeds in diets
Authors: Соболєва, Світлана Василівна
Sobolievа, Svitlana
Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Oleksandr
Keywords: комбікорм;compound feed;яблучні вичавки;apple pomace;молодняк свиней;piglets;забійні та м’ясні якості;slaughter and meat qualities
Issue Date: 3-Oct-2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Соболєва С.В. Забійні та м’ясні якості відгодівельного молодняку свиней за використання нетрадиційних кормів у складі раціонів / С.В. Соболєва, О.І. Соболєв // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 03 жовтня 2024 р.) .– Біла Церква, 2024 .– С. 65-67.
Abstract: Введення борошна із яблучних вичавок у склад комбікормів для відгодівельного молодняка свиней (до 15%) суттєво не впливає на їх забійні та м’ясні якості. Водночас дозволяє зекономити частину дорогих зернових кормів і тим самим підвищити ефективність виробництва свинини.
Description: The introduction of flour from apple pomace into the compound feed for fattening piglets (up to 15 %) doesnot significantly affect theirs laughter and meat qualities. At the same time, it allows to save a partof expensive grain feed and there by increase the efficiency of pork production.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12872
metadata.dc.identifier.udc: 636.4.084.523
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zabiini_ta_miasni_yakosti.pdf709,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.