Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12872| Title: | Забійні та м’ясні якості відгодівельного молодняку свиней за використання нетрадиційних кормів у складі раціонів |
| Other Titles: | Slaughter and meat qualities of fattening piglets using non-traditional feeds in diets |
| Authors: | Соболєва, Світлана Василівна Sobolievа, Svitlana Соболєв, Олександр Іванович Sobolev, Oleksandr |
| Keywords: | комбікорм;compound feed;яблучні вичавки;apple pomace;молодняк свиней;piglets;забійні та м’ясні якості;slaughter and meat qualities |
| Issue Date: | 3-Oct-2024 |
| Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
| Citation: | Соболєва С.В. Забійні та м’ясні якості відгодівельного молодняку свиней за використання нетрадиційних кормів у складі раціонів / С.В. Соболєва, О.І. Соболєв // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 03 жовтня 2024 р.) .– Біла Церква, 2024 .– С. 65-67. |
| Abstract: | Введення борошна із яблучних вичавок у склад комбікормів для відгодівельного молодняка свиней (до 15%) суттєво не впливає на їх забійні та м’ясні якості. Водночас дозволяє зекономити частину дорогих зернових кормів і тим самим підвищити ефективність виробництва свинини. |
| Description: | The introduction of flour from apple pomace into the compound feed for fattening piglets (up to 15 %) doesnot significantly affect theirs laughter and meat qualities. At the same time, it allows to save a partof expensive grain feed and there by increase the efficiency of pork production. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12872 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 636.4.084.523 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Zabiini_ta_miasni_yakosti.pdf | 709,83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.