Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12872
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболєва, Світлана Василівна-
dc.contributor.authorSobolievа, Svitlana-
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-12-11T09:19:14Z-
dc.date.available2024-12-11T09:19:14Z-
dc.date.issued2024-10-03-
dc.identifier.citationСоболєва С.В. Забійні та м’ясні якості відгодівельного молодняку свиней за використання нетрадиційних кормів у складі раціонів / С.В. Соболєва, О.І. Соболєв // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 03 жовтня 2024 р.) .– Біла Церква, 2024 .– С. 65-67.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12872-
dc.descriptionThe introduction of flour from apple pomace into the compound feed for fattening piglets (up to 15 %) doesnot significantly affect theirs laughter and meat qualities. At the same time, it allows to save a partof expensive grain feed and there by increase the efficiency of pork production.uk_UA
dc.description.abstractВведення борошна із яблучних вичавок у склад комбікормів для відгодівельного молодняка свиней (до 15%) суттєво не впливає на їх забійні та м’ясні якості. Водночас дозволяє зекономити частину дорогих зернових кормів і тим самим підвищити ефективність виробництва свинини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectяблучні вичавкиuk_UA
dc.subjectapple pomaceuk_UA
dc.subjectмолодняк свинейuk_UA
dc.subjectpigletsuk_UA
dc.subjectзабійні та м’ясні якостіuk_UA
dc.subjectslaughter and meat qualitiesuk_UA
dc.titleЗабійні та м’ясні якості відгодівельного молодняку свиней за використання нетрадиційних кормів у складі раціонівuk_UA
dc.title.alternativeSlaughter and meat qualities of fattening piglets using non-traditional feeds in dietsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.4.084.523uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zabiini_ta_miasni_yakosti.pdf709,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.