Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12872
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соболєва, Світлана Василівна | - |
dc.contributor.author | Sobolievа, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Соболєв, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Sobolev, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-11T09:19:14Z | - |
dc.date.available | 2024-12-11T09:19:14Z | - |
dc.date.issued | 2024-10-03 | - |
dc.identifier.citation | Соболєва С.В. Забійні та м’ясні якості відгодівельного молодняку свиней за використання нетрадиційних кормів у складі раціонів / С.В. Соболєва, О.І. Соболєв // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 03 жовтня 2024 р.) .– Біла Церква, 2024 .– С. 65-67. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12872 | - |
dc.description | The introduction of flour from apple pomace into the compound feed for fattening piglets (up to 15 %) doesnot significantly affect theirs laughter and meat qualities. At the same time, it allows to save a partof expensive grain feed and there by increase the efficiency of pork production. | uk_UA |
dc.description.abstract | Введення борошна із яблучних вичавок у склад комбікормів для відгодівельного молодняка свиней (до 15%) суттєво не впливає на їх забійні та м’ясні якості. Водночас дозволяє зекономити частину дорогих зернових кормів і тим самим підвищити ефективність виробництва свинини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | комбікорм | uk_UA |
dc.subject | compound feed | uk_UA |
dc.subject | яблучні вичавки | uk_UA |
dc.subject | apple pomace | uk_UA |
dc.subject | молодняк свиней | uk_UA |
dc.subject | piglets | uk_UA |
dc.subject | забійні та м’ясні якості | uk_UA |
dc.subject | slaughter and meat qualities | uk_UA |
dc.title | Забійні та м’ясні якості відгодівельного молодняку свиней за використання нетрадиційних кормів у складі раціонів | uk_UA |
dc.title.alternative | Slaughter and meat qualities of fattening piglets using non-traditional feeds in diets | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.4.084.523 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zabiini_ta_miasni_yakosti.pdf | 709,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.