Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12872
Назва: | Забійні та м’ясні якості відгодівельного молодняку свиней за використання нетрадиційних кормів у складі раціонів |
Інші назви: | Slaughter and meat qualities of fattening piglets using non-traditional feeds in diets |
Автори: | Соболєва, Світлана Василівна Sobolievа, Svitlana Соболєв, Олександр Іванович Sobolev, Oleksandr |
Ключові слова: | комбікорм;compound feed;яблучні вичавки;apple pomace;молодняк свиней;piglets;забійні та м’ясні якості;slaughter and meat qualities |
Дата публікації: | 3-жов-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Соболєва С.В. Забійні та м’ясні якості відгодівельного молодняку свиней за використання нетрадиційних кормів у складі раціонів / С.В. Соболєва, О.І. Соболєв // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 03 жовтня 2024 р.) .– Біла Церква, 2024 .– С. 65-67. |
Короткий огляд (реферат): | Введення борошна із яблучних вичавок у склад комбікормів для відгодівельного молодняка свиней (до 15%) суттєво не впливає на їх забійні та м’ясні якості. Водночас дозволяє зекономити частину дорогих зернових кормів і тим самим підвищити ефективність виробництва свинини. |
Опис: | The introduction of flour from apple pomace into the compound feed for fattening piglets (up to 15 %) doesnot significantly affect theirs laughter and meat qualities. At the same time, it allows to save a partof expensive grain feed and there by increase the efficiency of pork production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12872 |
УДК: | 636.4.084.523 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zabiini_ta_miasni_yakosti.pdf | 709,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.