Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12834
Назва: Аналіз поживної цінності та реологічних показників м’яса курчат бройлерів
Інші назви: Analysis of nutritional value and rheological parameters of broiler chicken meat
Автори: Козка, Ілля Миколайович
Kozka, Illia
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Ключові слова: м’язи курчат-бройлерів;реологічні властивості;поживна цінність;водневий показник;м'ясо;курчата-бройлери;ветеринарно-санітарна експертиза м'яса;broiler chicken muscles;rheological properties;nutritional value;hydrogen indicator;meat;broiler chickens;veterinary and sanitary examination of meat
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Козка І.М. Аналіз поживної цінності та реологічних показників м’яса курчат бройлерів / І.М. Козка, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.25-26.
Короткий огляд (реферат): Наведені результати визначення поживної цінності й реологічних властивостей м’яса курчатбройлерів, що свідчать про їхню досить високу якість щодо таких складників як білок і жир, більшої щільності та стійкості до дії навантаження червоного м’яса.
Опис: The results of determining the nutritional value and rheological properties of broiler chicken meat are presented, which indicate their rather high quality in terms of components such as protein and fat, higher density and resistance to the effects of red meat loading.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12834
УДК: 614.31:637.5:636.52/.56
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_pozhyvnoi'_cinnosti.pdf576,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.