Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12834
Title: | Аналіз поживної цінності та реологічних показників м’яса курчат бройлерів |
Other Titles: | Analysis of nutritional value and rheological parameters of broiler chicken meat |
Authors: | Козка, Ілля Миколайович Kozka, Illia Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
Keywords: | м’язи курчат-бройлерів;реологічні властивості;поживна цінність;водневий показник;м'ясо;курчата-бройлери;ветеринарно-санітарна експертиза м'яса;broiler chicken muscles;rheological properties;nutritional value;hydrogen indicator;meat;broiler chickens;veterinary and sanitary examination of meat |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Козка І.М. Аналіз поживної цінності та реологічних показників м’яса курчат бройлерів / І.М. Козка, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.25-26. |
Abstract: | Наведені результати визначення поживної цінності й реологічних властивостей м’яса курчатбройлерів, що свідчать про їхню досить високу якість щодо таких складників як білок і жир, більшої щільності та стійкості до дії навантаження червоного м’яса. |
Description: | The results of determining the nutritional value and rheological properties of broiler chicken meat are presented, which indicate their rather high quality in terms of components such as protein and fat, higher density and resistance to the effects of red meat loading. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12834 |
metadata.dc.identifier.udc: | 614.31:637.5:636.52/.56 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
analiz_pozhyvnoi'_cinnosti.pdf | 576,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.