Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12638
Title: | Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса птиці |
Other Titles: | Veterinary and sanitary examination of poultry meat |
Authors: | Рудь, П.П. Rud, P. Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Keywords: | птиця;безпечність;м'ясо бройлерів;якість;ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса птиці;bird;safety;broiler meat;quality;veterinary and sanitary examination of poultry meat |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Рудь П.П. Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса птиці / П.П. Рудь, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.138-139. |
Abstract: | У роботі висвітлені результати досліджень якості та безпечності м’яса курчат-бройлерів за окремими біохімічними, радіологічними, мікробіологічними критеріями. |
Description: | The work highlights the results of research on the quality and safety of broiler chicken meat separate biochemical, radiological, microbiological criteria. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12638 |
metadata.dc.identifier.udc: | 614.31:637.5:636.5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
veterynarno-sanitarna.pdf | 739,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.