Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12638
Title: Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса птиці
Other Titles: Veterinary and sanitary examination of poultry meat
Authors: Рудь, П.П.
Rud, P.
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Keywords: птиця;безпечність;м'ясо бройлерів;якість;ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса птиці;bird;safety;broiler meat;quality;veterinary and sanitary examination of poultry meat
Issue Date: 2023
Publisher: БНАУ
Citation: Рудь П.П. Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса птиці / П.П. Рудь, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.138-139.
Abstract: У роботі висвітлені результати досліджень якості та безпечності м’яса курчат-бройлерів за окремими біохімічними, радіологічними, мікробіологічними критеріями.
Description: The work highlights the results of research on the quality and safety of broiler chicken meat separate biochemical, radiological, microbiological criteria.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12638
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.5:636.5
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
veterynarno-sanitarna.pdf739,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.