Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12638
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРудь, П.П.-
dc.contributor.authorRud, P.-
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2024-10-16T11:24:00Z-
dc.date.available2024-10-16T11:24:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРудь П.П. Ветеринарно-санітарна експертиза м’яса птиці / П.П. Рудь, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.138-139.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12638-
dc.descriptionThe work highlights the results of research on the quality and safety of broiler chicken meat separate biochemical, radiological, microbiological criteria.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі висвітлені результати досліджень якості та безпечності м’яса курчат-бройлерів за окремими біохімічними, радіологічними, мікробіологічними критеріями.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectм'ясо бройлерівuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса птиціuk_UA
dc.subjectbirduk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectbroiler meatuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of poultry meatuk_UA
dc.titleВетеринарно-санітарна експертиза м’яса птиціuk_UA
dc.title.alternativeVeterinary and sanitary examination of poultry meatuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.5:636.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
veterynarno-sanitarna.pdf739,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.