Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12311
Назва: Організація виробництва розсільного сичужного сиру
Інші назви: Organization of the production of salted rennet cheese
Автори: Хорошун, Давид Олексійович
Khoroshun, Davyd
Ключові слова: технологія розсільних сирів;spickled cheese technology;розсільні сири;pickled cheese;вимоги до сировини;requirements for raw materials;технологічне обладнання;technological equipment;сиро виготовлювач;cheese producer;продуктовий розрахунок;product calculation
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Хорошун Д. О. Організація виробництва розсільного сичужного сиру: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник В. М. Надточій, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с.
Короткий огляд (реферат): На основі аналізу українського ринку сирів та вивчення харчової та біологічної цінності розсільного сиру, обґрунтовано виробництво розсільного сичужного сиру Імеретинський. На основі вихідних даних та продуктового розрахунку з 30000 кг незбираного молока буде вироблено 3244,5 кг сиру Імеретинський. Визначивши добові обсяги переробки молока зроблено підбір технологічного обладнання для приймального відділення, апаратного цеху та відділення для виробництва сиру. Розроблено схему технохімічного контролю виробництва запланованих видів м'якого розсільного сиру Імеретинський. Отже, організація виробництва розсільного сиру Імеретинський має значний потенціал для розвитку. Це вигідний, рентабельний продукт, який користується високим попитом як на вітчизняному, так і на міжнародному ринках.
Опис: Based on the analysis of the Ukrainian cheese market and the study of the nutritional and biological value of salted cheese, the production of salted rennet cheese Imeretynskyi is substantiated. Based on the initial data and product calculation, 3244.5 kg of Imeretinsky cheese will be produced from 30,000 kg of whole milk. Having determined the daily volume of milk processing, the selection of technological equipment for the receiving department, hardware shop and cheese production department was made. A technochemical control scheme for the production of planned types of Imeretynsky soft cheese has been developed. So, the organization of the production of Imeretynsky pickled cheese has a significant potential for development. This is a profitable, cost-effective product that is in high demand both on the domestic and international markets.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12311
УДК: 637.3
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_rozsilnoho.pdf735,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.