Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12311
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХорошун, Давид Олексійович-
dc.contributor.authorKhoroshun, Davyd-
dc.date.accessioned2024-08-08T06:06:04Z-
dc.date.available2024-08-08T06:06:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХорошун Д. О. Організація виробництва розсільного сичужного сиру: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник В. М. Надточій, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12311-
dc.descriptionBased on the analysis of the Ukrainian cheese market and the study of the nutritional and biological value of salted cheese, the production of salted rennet cheese Imeretynskyi is substantiated. Based on the initial data and product calculation, 3244.5 kg of Imeretinsky cheese will be produced from 30,000 kg of whole milk. Having determined the daily volume of milk processing, the selection of technological equipment for the receiving department, hardware shop and cheese production department was made. A technochemical control scheme for the production of planned types of Imeretynsky soft cheese has been developed. So, the organization of the production of Imeretynsky pickled cheese has a significant potential for development. This is a profitable, cost-effective product that is in high demand both on the domestic and international markets.uk_UA
dc.description.abstractНа основі аналізу українського ринку сирів та вивчення харчової та біологічної цінності розсільного сиру, обґрунтовано виробництво розсільного сичужного сиру Імеретинський. На основі вихідних даних та продуктового розрахунку з 30000 кг незбираного молока буде вироблено 3244,5 кг сиру Імеретинський. Визначивши добові обсяги переробки молока зроблено підбір технологічного обладнання для приймального відділення, апаратного цеху та відділення для виробництва сиру. Розроблено схему технохімічного контролю виробництва запланованих видів м'якого розсільного сиру Імеретинський. Отже, організація виробництва розсільного сиру Імеретинський має значний потенціал для розвитку. Це вигідний, рентабельний продукт, який користується високим попитом як на вітчизняному, так і на міжнародному ринках.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологія розсільних сирівuk_UA
dc.subjectspickled cheese technologyuk_UA
dc.subjectрозсільні сириuk_UA
dc.subjectpickled cheeseuk_UA
dc.subjectвимоги до сировиниuk_UA
dc.subjectrequirements for raw materialsuk_UA
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk_UA
dc.subjecttechnological equipmentuk_UA
dc.subjectсиро виготовлювачuk_UA
dc.subjectcheese produceruk_UA
dc.subjectпродуктовий розрахунокuk_UA
dc.subjectproduct calculationuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва розсільного сичужного сируuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of the production of salted rennet cheeseuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_rozsilnoho.pdf735,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.