Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12308
Title: Організація виробництва фруктових консервів
Other Titles: Organization of fruit can food
Authors: Ушачова, Тетяна Олексіївна
Ushachova, Tetiana
Keywords: технологія;technology;фрукти;fruit;джем;jam;якість;quality
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Ушачова Т. О. Організація виробництва фруктових консервів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 31 с.
Abstract: Для насичення торгівельного ринку та задоволення попиту населення продуктами харчування фруктового напрямку метою роботи є вибір та обґрунтування асортименту продукції цеху фруктових консервів, проведення технологічні розрахунків, обґрунтувати вибір технологічної схеми та обладнання для виробництва консервів. За проведеною роботою зроблено висновки.
Description: For a trade market saturation and satisfaction of demand of population of feed of fruit direction products the aim of work are a choice and ground of assortment of products of workshop of fruit can food, realization technological calculations, to ground the choice of flowsheet and equipment for the production of can food. At conducted work drawn conclusion
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12308
metadata.dc.identifier.udc: 636.562
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_fruktovykh.pdf486,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.