Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12308
Назва: Організація виробництва фруктових консервів
Інші назви: Organization of fruit can food
Автори: Ушачова, Тетяна Олексіївна
Ushachova, Tetiana
Ключові слова: технологія;technology;фрукти;fruit;джем;jam;якість;quality
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ушачова Т. О. Організація виробництва фруктових консервів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 31 с.
Короткий огляд (реферат): Для насичення торгівельного ринку та задоволення попиту населення продуктами харчування фруктового напрямку метою роботи є вибір та обґрунтування асортименту продукції цеху фруктових консервів, проведення технологічні розрахунків, обґрунтувати вибір технологічної схеми та обладнання для виробництва консервів. За проведеною роботою зроблено висновки.
Опис: For a trade market saturation and satisfaction of demand of population of feed of fruit direction products the aim of work are a choice and ground of assortment of products of workshop of fruit can food, realization technological calculations, to ground the choice of flowsheet and equipment for the production of can food. At conducted work drawn conclusion
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12308
УДК: 636.562
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_fruktovykh.pdf486,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.