Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12260
Назва: Організація виробництва цукру
Інші назви: Organization of production of sugar
Автори: Медведчук, Ростислав Васильович
Medvedchuk, Rostyslav
Ключові слова: технологія;technology;буряк;beet;цукор;sugar;макуха;mill cake;меляса;molasses;афінація;affination;якість;quality
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Медведчук Р. В. Організація виробництва цукру: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 34 с.
Короткий огляд (реферат): Бакалаврська кваліфікаційна роботи містить вступ, технологічну в тому числі розрахункову частини, висновки та список використаних інформаційних джерел. Мета роботи полягає у аналізі та обґрунтуванні технології цукру, зробити технологічні розрахунки, які є частиною технології, обґрунтувати технологічну схему та вибір обладнання для виробництва цукру. Наведено лаконічні висновки за виконаною роботою.
Опис: Bachelor qualificatory works are contained by an entry, technological including calculation parts, conclusions and list of the used informative sources. The aim of work consists in an analysis and ground of technology of sugar, to do technological calculations that are part of technology, ground a flowsheet and choice of equipment for the production of sugar. Laconic conclusions over are brought at executed work.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12260
УДК: 664.1
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_tsukru.pdf655,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.