Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12260
Title: Організація виробництва цукру
Other Titles: Organization of production of sugar
Authors: Медведчук, Ростислав Васильович
Medvedchuk, Rostyslav
Keywords: технологія;technology;буряк;beet;цукор;sugar;макуха;mill cake;меляса;molasses;афінація;affination;якість;quality
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Медведчук Р. В. Організація виробництва цукру: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 34 с.
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна роботи містить вступ, технологічну в тому числі розрахункову частини, висновки та список використаних інформаційних джерел. Мета роботи полягає у аналізі та обґрунтуванні технології цукру, зробити технологічні розрахунки, які є частиною технології, обґрунтувати технологічну схему та вибір обладнання для виробництва цукру. Наведено лаконічні висновки за виконаною роботою.
Description: Bachelor qualificatory works are contained by an entry, technological including calculation parts, conclusions and list of the used informative sources. The aim of work consists in an analysis and ground of technology of sugar, to do technological calculations that are part of technology, ground a flowsheet and choice of equipment for the production of sugar. Laconic conclusions over are brought at executed work.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12260
metadata.dc.identifier.udc: 664.1
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_tsukru.pdf655,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.