Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12257
Назва: Організація технології маринованих грибів
Інші назви: Organization of pickled mushroom technology
Автори: Кузнецов, Олег Борисович
Kuznetsov, Oleh
Ключові слова: мариновані гриби;pickled mushrooms;продуктовий розрахунок;food calculation;сировина;raw materials;печериці;champignons;органолептичні показники;organoleptic indicators;маринад;marinade
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кузнецов О. Б. Організація технології маринованих грибів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник С. В. Мерзлов, професор. — Біла Церква, 2024. — 37 с.
Короткий огляд (реферат): Мариновані гриби є популярним продуктом у багатьох кухнях світу, включаючи українську. Їх харчова цінність, користь для здоров'я і смакові характеристики роблять їх важливим елементом раціону. Мариновані гриби мають низький вміст калорій, що робить їх підходящими для тих, хто контролює вагу або дотримується дієти. В цілому, успішне виробництво маринованих грибів вимагає комплексного підходу, який включає в себе якісну сировину, відповідне обладнання, правильну технологічну обробку та дотримання екологічних стандартів. Ретельне виконання кожного етапу технологічного процесу гарантує високу якість та безпеку кінцевого продукту.
Опис: Pickled mushrooms are a popular product in many cuisines of the world, including Ukrainian. Their nutritional value, health benefits and taste characteristics make them an important element of the diet. Pickled mushrooms are low in calories, which makes them suitable for weight control or dieters. In general, the successful production of pickled mushrooms requires a comprehensive approach, which includes high-quality raw materials, appropriate equipment, correct technological processing and compliance with environmental standards. Careful execution of each stage of the technological process guarantees high quality and safety of the final product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12257
УДК: 664.08
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_tekhnolohii_marynovanykh_hrybiv.pdf519,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.