Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12257
Title: Організація технології маринованих грибів
Other Titles: Organization of pickled mushroom technology
Authors: Кузнецов, Олег Борисович
Kuznetsov, Oleh
Keywords: мариновані гриби;pickled mushrooms;продуктовий розрахунок;food calculation;сировина;raw materials;печериці;champignons;органолептичні показники;organoleptic indicators;маринад;marinade
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Кузнецов О. Б. Організація технології маринованих грибів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник С. В. Мерзлов, професор. — Біла Церква, 2024. — 37 с.
Abstract: Мариновані гриби є популярним продуктом у багатьох кухнях світу, включаючи українську. Їх харчова цінність, користь для здоров'я і смакові характеристики роблять їх важливим елементом раціону. Мариновані гриби мають низький вміст калорій, що робить їх підходящими для тих, хто контролює вагу або дотримується дієти. В цілому, успішне виробництво маринованих грибів вимагає комплексного підходу, який включає в себе якісну сировину, відповідне обладнання, правильну технологічну обробку та дотримання екологічних стандартів. Ретельне виконання кожного етапу технологічного процесу гарантує високу якість та безпеку кінцевого продукту.
Description: Pickled mushrooms are a popular product in many cuisines of the world, including Ukrainian. Their nutritional value, health benefits and taste characteristics make them an important element of the diet. Pickled mushrooms are low in calories, which makes them suitable for weight control or dieters. In general, the successful production of pickled mushrooms requires a comprehensive approach, which includes high-quality raw materials, appropriate equipment, correct technological processing and compliance with environmental standards. Careful execution of each stage of the technological process guarantees high quality and safety of the final product.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12257
metadata.dc.identifier.udc: 664.08
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_tekhnolohii_marynovanykh_hrybiv.pdf519,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.