Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12247
Title: | Організація виробництва олії |
Other Titles: | Organization of oil production |
Authors: | Заєць, Владислав Юрійович Zayets, Vladyslav |
Keywords: | олії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджиму;unrefined cold-pressed first-pressed sunflower oil;якість;quality;обладнання;equipment |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Заєць В. Ю. Організація виробництва олії: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с. |
Abstract: | Досліджено аналіз технології виробництва олії, а саме виробництво олії нерафінованої холодного пресування першого віджиму. Метою роботи є аналіз технології виробництва олії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджиму. В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми олії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджиму; зроблений розрахунок сировини для виготовлення олії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджиму; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок олії, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення олії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджиму та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві олії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджиму. |
Description: | The analysis of the technology of the production of liqueurs, namely the production of plum liqueur, was studied. The purpose of the work is to analyze the production technology of unrefined cold-pressing first-press sunflower oil. The work analyzes the technological scheme of production and the description of the equipment and technological scheme of unrefined cold-pressed first-pressed sunflower oil; the calculation of raw materials for the production of unrefined cold-pressed first-pressed sunflower oil was made; characteristics of commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials were made; calculated oil product calculation, raw material consumption rates; calculation and selection of technological equipment was carried out; an analysis of the control of raw materials for the production of unrefined cold-pressed first-pressed sunflower oil was carried out and the economic costs of equipment for the production of first-pressed cold-pressed unrefined sunflower oil were calculated. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12247 |
metadata.dc.identifier.udc: | 665.112.1 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_olii.pdf | 602,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.