Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12247
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗаєць, Владислав Юрійович-
dc.contributor.authorZayets, Vladyslav-
dc.date.accessioned2024-07-18T12:27:07Z-
dc.date.available2024-07-18T12:27:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗаєць В. Ю. Організація виробництва олії: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12247-
dc.descriptionThe analysis of the technology of the production of liqueurs, namely the production of plum liqueur, was studied. The purpose of the work is to analyze the production technology of unrefined cold-pressing first-press sunflower oil. The work analyzes the technological scheme of production and the description of the equipment and technological scheme of unrefined cold-pressed first-pressed sunflower oil; the calculation of raw materials for the production of unrefined cold-pressed first-pressed sunflower oil was made; characteristics of commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials were made; calculated oil product calculation, raw material consumption rates; calculation and selection of technological equipment was carried out; an analysis of the control of raw materials for the production of unrefined cold-pressed first-pressed sunflower oil was carried out and the economic costs of equipment for the production of first-pressed cold-pressed unrefined sunflower oil were calculated.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено аналіз технології виробництва олії, а саме виробництво олії нерафінованої холодного пресування першого віджиму. Метою роботи є аналіз технології виробництва олії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджиму. В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми олії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджиму; зроблений розрахунок сировини для виготовлення олії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджиму; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок олії, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення олії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджиму та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві олії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджиму.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectолії соняшникової нерафінованої холодного пресування першого віджимуuk_UA
dc.subjectunrefined cold-pressed first-pressed sunflower oiluk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва оліїuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of oil productionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc665.112.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_olii.pdf602,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.