Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12240
Title: Організація виробництва сиркових виробів
Other Titles: Organization of the production of cheese products
Authors: Гордієнко, Максим Володимирович
Gordienko, Maksym
Keywords: сир кисломолочний;sour milk cheese;молоко;milk;переробка;processing;технологія;technology;обладнання;equipment;безпечність;safety
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Гордієнко М. В. Організація виробництва сиркових виробів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник С. А. Лесь, асистент. — Біла Церква, 2024. — 44 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню організації виробництва сиркових десертів та аналізу оптимальних стратегій і методів для підвищення ефективності і конкурентоспроможності виробництва. У роботі розглядаються ключові аспекти, такі як вибір сировини та інгредієнтів, застосування сучасних технологій і обладнання, управління виробничими процесами, оптимізація управління запасами та урахування екологічних аспектів. Дослідження базується на аналізі літературних джерел, статистичних даних та результатів експериментальних досліджень. Отримані результати підтверджують необхідність комплексного підходу до організації виробництва сиркових десертів, що включає в себе використання сучасних технологій, якісних сировин, ефективне управління та урахування екологічних аспектів.
Description: The qualification work is devoted to the study of the organization of the production of cottage cheese desserts and the analysis of optimal strategies and methods for increasing the efficiency and competitiveness of production. The work considers key aspects such as the selection of raw materials and ingredients, the use of modern technologies and equipment, the management of production processes, the optimization of inventory management and the consideration of environmental aspects. The research is based on the analysis of literary sources, statistical data and the results of experimental studies. The obtained results confirm the need for a comprehensive approach to the organization of the production of cottage cheese desserts, which includes the use of modern technologies, high-quality raw materials, effective management and consideration of environmental aspects.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12240
metadata.dc.identifier.udc: 637.3
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_syrkovykh.pdf668,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.