Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12234
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБублій, Маріанна Олександрівна-
dc.contributor.authorBublii, Marianna-
dc.date.accessioned2024-07-18T11:02:34Z-
dc.date.available2024-07-18T11:02:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБублій М. О. Організація виробництва курячих напівфабрикатів: кваліфікаційна робота бакалавр (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник В. Ю. Білий, асистент . — Біла Церква, 2024. — 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12234-
dc.descriptionThe work includes an analysis of the current state of the chicken semi-finished products market, a description of the main types of raw materials used, as well as a description of the technological process of production. Special attention is paid to issues of quality control and product safety at various stages of production. The study examines the environmental aspects of the production process, in particular measures to minimize waste and reduce the negative impact on the environment. The calculation of the economic efficiency of the production of chicken semi-finished products with a profitability of 12% was carried out, which allows to estimate the potential profit and justify the feasibility of the project implementation. The results of the study confirm that with a rational approach to the organization of the production process, it is possible to achieve high quality of finished products and competitiveness on the market.uk_UA
dc.description.abstractРобота включає аналіз сучасного стану ринку курячих напівфабрикатів, характеристику основних видів сировини, що використовується, а також опис технологічного процесу виробництва. Особлива увага приділена питанням контролю якості та безпечності продукції на різних етапах виробництва. У дослідженні розглянуто екологічні аспекти виробничого процесу, зокрема заходи з мінімізації відходів та зниження негативного впливу на навколишнє середовище. Проведено розрахунок економічної ефективності виробництва курячих напівфабрикатів при рентабельності 12%, що дозволяє оцінити потенційний прибуток та обґрунтувати доцільність впровадження проекту. Результати дослідження підтверджують, що при раціональному підході до організації виробничого процесу можна досягти високої якості готової продукції та конкурентоспроможності на ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectpoultryuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectprocessinguk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectsemi-finished productsuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва курячих напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of the production of chicken semi-finished productsuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_kuriachykh.pdf440,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.