Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12229
Назва: Організація виробництва варено-копчених ковбас
Інші назви: Organization of the production of boiled and smoked sausages
Автори: Антоненко, Руслана Володимирівна
Antonenko, Ruslana
Ключові слова: варено-копчені ковбаси;boiled and smoked sausages;організація виробництва;production organization;технологічне обладнання;technological equipment;контроль якості продукції;product quality control;економічна ефективність;economic efficiency
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Антоненко Р. В. Організація виробництва варено-копчених ковбас: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник А. Д. Качан, доцент. — Біла Церква, 2024. — 41 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі був проведений аналіз нинішнього стану виробництва ковбас в Україні, а також проведено розрахунки витрат необхідної сировини, підібрано технологічне обладнання, пораховано економічні витрати на організацію виробництва. Перший розділ роботи був присвячений дослідженню загальних аспектів ковбасного виробництва, в тому числі підбір сировини, технологічного обладнання і технологію виробництва продукції. У другому розділі вивчали особливості технічного і мікробіологічного контролю виробничих процесів. В третьому розділі було проаналізовано сучасні методи екологізації виробництва м’ясопродуктів. В четвертому розділі проведені економічні розрахунки загальних витрат на виробництво продукції. В кінці роботи представлено висновки щодо даного виробництва і головних результатів досліджень, крім того, наводяться екологічні аспекти галузі. У списку літературних джерел представлено дані, які використовувалися з метою проведення сучасних досліджень у цій галузі.
Опис: The paper analyzed the current state of sausage production in Ukraine, as well as calculated the costs of the necessary raw materials, selected technological equipment, and calculated the economic costs of organizing production. The first part of the work was devoted to the study of general aspects of sausage production, including the selection of raw materials, technological equipment and production technology. In the second section, the peculiarities of technical and microbiological control of production processes were studied. In the third chapter, modern methods of greening the production of meat products were analyzed. In the fourth chapter, economic calculations of the total costs for the production of products are carried out. At the end of the work, the conclusions regarding this production and the main research results are presented, in addition, the environmental aspects of the industry are given. The list of literary sources presents the data that were used for the purpose of conducting modern research in this field.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12229
УДК: 637.524
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_vareno.pdf604,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.