Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12229
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтоненко, Руслана Володимирівна-
dc.contributor.authorAntonenko, Ruslana-
dc.date.accessioned2024-07-18T08:38:36Z-
dc.date.available2024-07-18T08:38:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАнтоненко Р. В. Організація виробництва варено-копчених ковбас: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник А. Д. Качан, доцент. — Біла Церква, 2024. — 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12229-
dc.descriptionThe paper analyzed the current state of sausage production in Ukraine, as well as calculated the costs of the necessary raw materials, selected technological equipment, and calculated the economic costs of organizing production. The first part of the work was devoted to the study of general aspects of sausage production, including the selection of raw materials, technological equipment and production technology. In the second section, the peculiarities of technical and microbiological control of production processes were studied. In the third chapter, modern methods of greening the production of meat products were analyzed. In the fourth chapter, economic calculations of the total costs for the production of products are carried out. At the end of the work, the conclusions regarding this production and the main research results are presented, in addition, the environmental aspects of the industry are given. The list of literary sources presents the data that were used for the purpose of conducting modern research in this field.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі був проведений аналіз нинішнього стану виробництва ковбас в Україні, а також проведено розрахунки витрат необхідної сировини, підібрано технологічне обладнання, пораховано економічні витрати на організацію виробництва. Перший розділ роботи був присвячений дослідженню загальних аспектів ковбасного виробництва, в тому числі підбір сировини, технологічного обладнання і технологію виробництва продукції. У другому розділі вивчали особливості технічного і мікробіологічного контролю виробничих процесів. В третьому розділі було проаналізовано сучасні методи екологізації виробництва м’ясопродуктів. В четвертому розділі проведені економічні розрахунки загальних витрат на виробництво продукції. В кінці роботи представлено висновки щодо даного виробництва і головних результатів досліджень, крім того, наводяться екологічні аспекти галузі. У списку літературних джерел представлено дані, які використовувалися з метою проведення сучасних досліджень у цій галузі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectварено-копчені ковбасиuk_UA
dc.subjectboiled and smoked sausagesuk_UA
dc.subjectорганізація виробництваuk_UA
dc.subjectproduction organizationuk_UA
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk_UA
dc.subjecttechnological equipmentuk_UA
dc.subjectконтроль якості продукціїuk_UA
dc.subjectproduct quality controluk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва варено-копчених ковбасuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of the production of boiled and smoked sausagesuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.524uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_vareno.pdf604,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.