Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12185
Title: Технологічні розрахунки в молокопереробній галузі
Other Titles: Technological calculations in the milk processing industry
Authors: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhiy
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Nataliia
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Keywords: технологічні розрахунки;technological calculations;сепарування;separation;нормалізація;normalization;нормативні втрати;normative losses;вершки;cream;знежирене молоко;skimmed milk;незбиране молоко;whole milk
Issue Date: 2023
Citation: Технологічні розрахунки в молокопереробній галузі: Робочий зошит для виконання практичних та індивідуальних завдань з дисципліни «Технологічні розрахунки» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / О. П. Гребельник, С. В. Мерзлов, Г. П. Калініна та ін. – Біла Церква, 2023. – 46 с.
Abstract: Робочий зошит розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Технологічні розрахунки». Запропоновані роботи розглядають основні питання модулів «Технологія незбираномолочних продуктів», «Технологія білкових, жирових та концентрованих продуктів у молочній промисловості». Кожна робота містить теоретичні відомості, індивідуальне завдання, хід його виконання, питання для самоперевірки. Передбачено індивідуальне виконання робіт згідно варіанту. Робочий зошит містить довідкові таблиці та посилання на необхідні дані платформі Moodle відповідно до поставлених завдань. Завдання робочого зошиту спрямовані на опанування студентами методик розрахунку як основних технологічних процесів, так і окремих продуктів.
Description: The workbook was developed in accordance with the work program of the discipline "Technological calculations". The proposed works consider the main issues of the modules "Technology of whole milk products", "Technology of protein, fat and concentrated products in the dairy industry". Each paper contains theoretical information, an individual task, the progress of its implementation, questions for self-examination. Individual performance of work is provided according to the option. The workbook contains reference tables and links to the necessary data of the Moodle platform according to the tasks. The tasks of the workbook are aimed at students mastering the methods of calculation of both the main technological processes and individual products.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12185
metadata.dc.identifier.udc: 637.141 (076)
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohichni_rozrakhunky_v_molokopererobnii.pdf857,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.