Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12185
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhiy-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.contributor.authorФедорук, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorFedoruk, Nataliia-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol-Bezpala, Lesia-
dc.date.accessioned2024-07-05T07:09:43Z-
dc.date.available2024-07-05T07:09:43Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнологічні розрахунки в молокопереробній галузі: Робочий зошит для виконання практичних та індивідуальних завдань з дисципліни «Технологічні розрахунки» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / О. П. Гребельник, С. В. Мерзлов, Г. П. Калініна та ін. – Біла Церква, 2023. – 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12185-
dc.descriptionThe workbook was developed in accordance with the work program of the discipline "Technological calculations". The proposed works consider the main issues of the modules "Technology of whole milk products", "Technology of protein, fat and concentrated products in the dairy industry". Each paper contains theoretical information, an individual task, the progress of its implementation, questions for self-examination. Individual performance of work is provided according to the option. The workbook contains reference tables and links to the necessary data of the Moodle platform according to the tasks. The tasks of the workbook are aimed at students mastering the methods of calculation of both the main technological processes and individual products.uk_UA
dc.description.abstractРобочий зошит розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Технологічні розрахунки». Запропоновані роботи розглядають основні питання модулів «Технологія незбираномолочних продуктів», «Технологія білкових, жирових та концентрованих продуктів у молочній промисловості». Кожна робота містить теоретичні відомості, індивідуальне завдання, хід його виконання, питання для самоперевірки. Передбачено індивідуальне виконання робіт згідно варіанту. Робочий зошит містить довідкові таблиці та посилання на необхідні дані платформі Moodle відповідно до поставлених завдань. Завдання робочого зошиту спрямовані на опанування студентами методик розрахунку як основних технологічних процесів, так і окремих продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологічні розрахункиuk_UA
dc.subjecttechnological calculationsuk_UA
dc.subjectсепаруванняuk_UA
dc.subjectseparationuk_UA
dc.subjectнормалізаціяuk_UA
dc.subjectnormalizationuk_UA
dc.subjectнормативні втратиuk_UA
dc.subjectnormative lossesuk_UA
dc.subjectвершкиuk_UA
dc.subjectcreamuk_UA
dc.subjectзнежирене молокоuk_UA
dc.subjectskimmed milkuk_UA
dc.subjectнезбиране молокоuk_UA
dc.subjectwhole milkuk_UA
dc.titleТехнологічні розрахунки в молокопереробній галузіuk_UA
dc.title.alternativeTechnological calculations in the milk processing industryuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc637.141 (076)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohichni_rozrakhunky_v_molokopererobnii.pdf857,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.