Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12185
Назва: Технологічні розрахунки в молокопереробній галузі
Інші назви: Technological calculations in the milk processing industry
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhiy
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Nataliia
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Ключові слова: технологічні розрахунки;technological calculations;сепарування;separation;нормалізація;normalization;нормативні втрати;normative losses;вершки;cream;знежирене молоко;skimmed milk;незбиране молоко;whole milk
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Технологічні розрахунки в молокопереробній галузі: Робочий зошит для виконання практичних та індивідуальних завдань з дисципліни «Технологічні розрахунки» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» / О. П. Гребельник, С. В. Мерзлов, Г. П. Калініна та ін. – Біла Церква, 2023. – 46 с.
Короткий огляд (реферат): Робочий зошит розроблено згідно з робочою програмою дисципліни «Технологічні розрахунки». Запропоновані роботи розглядають основні питання модулів «Технологія незбираномолочних продуктів», «Технологія білкових, жирових та концентрованих продуктів у молочній промисловості». Кожна робота містить теоретичні відомості, індивідуальне завдання, хід його виконання, питання для самоперевірки. Передбачено індивідуальне виконання робіт згідно варіанту. Робочий зошит містить довідкові таблиці та посилання на необхідні дані платформі Moodle відповідно до поставлених завдань. Завдання робочого зошиту спрямовані на опанування студентами методик розрахунку як основних технологічних процесів, так і окремих продуктів.
Опис: The workbook was developed in accordance with the work program of the discipline "Technological calculations". The proposed works consider the main issues of the modules "Technology of whole milk products", "Technology of protein, fat and concentrated products in the dairy industry". Each paper contains theoretical information, an individual task, the progress of its implementation, questions for self-examination. Individual performance of work is provided according to the option. The workbook contains reference tables and links to the necessary data of the Moodle platform according to the tasks. The tasks of the workbook are aimed at students mastering the methods of calculation of both the main technological processes and individual products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12185
УДК: 637.141 (076)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohichni_rozrakhunky_v_molokopererobnii.pdf857,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.