Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11971
Назва: | Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями |
Інші назви: | The method of determining adulteration of sour cream and cream with vegetable oils |
Автори: | Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa Богатко, Альона Федорівна Bogatko, Aliona Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Приліпко, Тетяна Миколаївна Prilipko, Tetiana Дудус, Тетяна Василівна Dudus, Tatiana Мягка, Катерина Сергіївна Miagka, Kateryna |
Ключові слова: | спосіб визначення;рослинні олії;фальсифікація;сметана;вершки;method of determination;vegetable oils;falsification;sour cream;cream |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями: пат. 152946: МПК G01N33/04(2006.01) / Богатко Н.М., Богатко А.Ф., Букалова Н.В.,Приліпко Т.М., Дудус Т.В., Мягка К.С. - № u 2022 03316 заявл. 09.09.2022; опубл. 03.05.2023, Бюл. № 18. – 4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями, що полягає у використанні розчинів резорцину в бензолі та концентрованої азотної кислоти. |
Опис: | The method of determining adulteration of sour cream and cream with vegetable oils, which consists in the use of solutions of resorcinol in benzene and concentrated nitric acid. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11971 |
УДК: | 614.31:637.12/.3 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_vyznachennja.pdf | 562,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.