Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11971
Назва: Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями
Інші назви: The method of determining adulteration of sour cream and cream with vegetable oils
Автори: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Дудус, Тетяна Василівна
Dudus, Tatiana
Мягка, Катерина Сергіївна
Miagka, Kateryna
Ключові слова: спосіб визначення;рослинні олії;фальсифікація;сметана;вершки;method of determination;vegetable oils;falsification;sour cream;cream
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями: пат. 152946: МПК G01N33/04(2006.01) / Богатко Н.М., Богатко А.Ф., Букалова Н.В.,Приліпко Т.М., Дудус Т.В., Мягка К.С. - № u 2022 03316 заявл. 09.09.2022; опубл. 03.05.2023, Бюл. № 18. – 4 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями, що полягає у використанні розчинів резорцину в бензолі та концентрованої азотної кислоти.
Опис: The method of determining adulteration of sour cream and cream with vegetable oils, which consists in the use of solutions of resorcinol in benzene and concentrated nitric acid.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11971
УДК: 614.31:637.12/.3
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_vyznachennja.pdf562,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.