Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11971
Title: Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями
Other Titles: The method of determining adulteration of sour cream and cream with vegetable oils
Authors: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Дудус, Тетяна Василівна
Dudus, Tatiana
Мягка, Катерина Сергіївна
Miagka, Kateryna
Keywords: спосіб визначення;рослинні олії;фальсифікація;сметана;вершки;method of determination;vegetable oils;falsification;sour cream;cream
Issue Date: 2023
Citation: Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями: пат. 152946: МПК G01N33/04(2006.01) / Богатко Н.М., Богатко А.Ф., Букалова Н.В.,Приліпко Т.М., Дудус Т.В., Мягка К.С. - № u 2022 03316 заявл. 09.09.2022; опубл. 03.05.2023, Бюл. № 18. – 4 с.
Abstract: Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями, що полягає у використанні розчинів резорцину в бензолі та концентрованої азотної кислоти.
Description: The method of determining adulteration of sour cream and cream with vegetable oils, which consists in the use of solutions of resorcinol in benzene and concentrated nitric acid.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11971
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.12/.3
Appears in Collections:Інші публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sposib_vyznachennja.pdf562,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.