Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11971
Title: | Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями |
Other Titles: | The method of determining adulteration of sour cream and cream with vegetable oils |
Authors: | Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa Богатко, Альона Федорівна Bogatko, Aliona Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Приліпко, Тетяна Миколаївна Prilipko, Tetiana Дудус, Тетяна Василівна Dudus, Tatiana Мягка, Катерина Сергіївна Miagka, Kateryna |
Keywords: | спосіб визначення;рослинні олії;фальсифікація;сметана;вершки;method of determination;vegetable oils;falsification;sour cream;cream |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями: пат. 152946: МПК G01N33/04(2006.01) / Богатко Н.М., Богатко А.Ф., Букалова Н.В.,Приліпко Т.М., Дудус Т.В., Мягка К.С. - № u 2022 03316 заявл. 09.09.2022; опубл. 03.05.2023, Бюл. № 18. – 4 с. |
Abstract: | Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями, що полягає у використанні розчинів резорцину в бензолі та концентрованої азотної кислоти. |
Description: | The method of determining adulteration of sour cream and cream with vegetable oils, which consists in the use of solutions of resorcinol in benzene and concentrated nitric acid. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11971 |
metadata.dc.identifier.udc: | 614.31:637.12/.3 |
Appears in Collections: | Інші публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sposib_vyznachennja.pdf | 562,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.