Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11971
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Дудус, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Dudus, Tatiana | - |
dc.contributor.author | Мягка, Катерина Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Miagka, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-23T08:20:12Z | - |
dc.date.available | 2024-06-23T08:20:12Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями: пат. 152946: МПК G01N33/04(2006.01) / Богатко Н.М., Богатко А.Ф., Букалова Н.В.,Приліпко Т.М., Дудус Т.В., Мягка К.С. - № u 2022 03316 заявл. 09.09.2022; опубл. 03.05.2023, Бюл. № 18. – 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11971 | - |
dc.description | The method of determining adulteration of sour cream and cream with vegetable oils, which consists in the use of solutions of resorcinol in benzene and concentrated nitric acid. | uk_UA |
dc.description.abstract | Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями, що полягає у використанні розчинів резорцину в бензолі та концентрованої азотної кислоти. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | спосіб визначення | uk_UA |
dc.subject | рослинні олії | uk_UA |
dc.subject | фальсифікація | uk_UA |
dc.subject | сметана | uk_UA |
dc.subject | вершки | uk_UA |
dc.subject | method of determination | uk_UA |
dc.subject | vegetable oils | uk_UA |
dc.subject | falsification | uk_UA |
dc.subject | sour cream | uk_UA |
dc.subject | cream | uk_UA |
dc.title | Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліями | uk_UA |
dc.title.alternative | The method of determining adulteration of sour cream and cream with vegetable oils | uk_UA |
dc.type | Патент | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.12/.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_vyznachennja.pdf | 562,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.