Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11962
Назва: Контроль безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за використання пробіотичного біопрепарату "Субтіформ"
Інші назви: Safety and quality control of broiler chicken slaughter products using the probiotic biological preparation "Subtiform"
Автори: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Мельник, Андрій Юрійович
Melnyk, Andriy
Ключові слова: продукти забою курчат-бройлерів;СУБТІФОРМ;безпечність;якість;пробіотичний біопрепарат;slaughter products of broiler chickens;SUBTIFORM;safety;quality;probiotic biopreparation
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Контроль безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за використання пробіотичного біопрепарату "Субтіформ": науково-практичні рекомендації / А.Ф. Богатко, В.П. Лясота, Н.В. Букалова, А.Ю. Мельник. - Біла Церква, 2024. - 46 с.
Короткий огляд (реферат): У науково-практичних рекомендаціях подані обгрунтування щодо використання у годівлі птиці пробіотичного біопрепарату "Субтіформ", встановлення показників безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за випоювання пробіотику.
Опис: The scientific and practical recommendations provide justification for the use of the probiotic biopreparation "Subtiform" in poultry feed, establishing indicators of safety and quality of slaughter products of broiler chickens for drinking probiotics.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11962
УДК: 619:614.31:634/.635.002:631.563
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_bezpechnosti.pdf325,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.