Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11962Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
| dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
| dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
| dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
| dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
| dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
| dc.contributor.author | Мельник, Андрій Юрійович | - |
| dc.contributor.author | Melnyk, Andriy | - |
| dc.date.accessioned | 2024-06-22T07:33:45Z | - |
| dc.date.available | 2024-06-22T07:33:45Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Контроль безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за використання пробіотичного біопрепарату "Субтіформ": науково-практичні рекомендації / А.Ф. Богатко, В.П. Лясота, Н.В. Букалова, А.Ю. Мельник. - Біла Церква, 2024. - 46 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11962 | - |
| dc.description | The scientific and practical recommendations provide justification for the use of the probiotic biopreparation "Subtiform" in poultry feed, establishing indicators of safety and quality of slaughter products of broiler chickens for drinking probiotics. | uk_UA |
| dc.description.abstract | У науково-практичних рекомендаціях подані обгрунтування щодо використання у годівлі птиці пробіотичного біопрепарату "Субтіформ", встановлення показників безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за випоювання пробіотику. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | продукти забою курчат-бройлерів | uk_UA |
| dc.subject | СУБТІФОРМ | uk_UA |
| dc.subject | безпечність | uk_UA |
| dc.subject | якість | uk_UA |
| dc.subject | пробіотичний біопрепарат | uk_UA |
| dc.subject | slaughter products of broiler chickens | uk_UA |
| dc.subject | SUBTIFORM | uk_UA |
| dc.subject | safety | uk_UA |
| dc.subject | quality | uk_UA |
| dc.subject | probiotic biopreparation | uk_UA |
| dc.title | Контроль безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за використання пробіотичного біопрепарату "Субтіформ" | uk_UA |
| dc.title.alternative | Safety and quality control of broiler chicken slaughter products using the probiotic biological preparation "Subtiform" | uk_UA |
| dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
| dc.identifier.udc | 619:614.31:634/.635.002:631.563 | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kontrol'_bezpechnosti.pdf | 325,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.