Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11962
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorМельник, Андрій Юрійович-
dc.contributor.authorMelnyk, Andriy-
dc.date.accessioned2024-06-22T07:33:45Z-
dc.date.available2024-06-22T07:33:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКонтроль безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за використання пробіотичного біопрепарату "Субтіформ": науково-практичні рекомендації / А.Ф. Богатко, В.П. Лясота, Н.В. Букалова, А.Ю. Мельник. - Біла Церква, 2024. - 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11962-
dc.descriptionThe scientific and practical recommendations provide justification for the use of the probiotic biopreparation "Subtiform" in poultry feed, establishing indicators of safety and quality of slaughter products of broiler chickens for drinking probiotics.uk_UA
dc.description.abstractУ науково-практичних рекомендаціях подані обгрунтування щодо використання у годівлі птиці пробіотичного біопрепарату "Субтіформ", встановлення показників безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за випоювання пробіотику.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпродукти забою курчат-бройлерівuk_UA
dc.subjectСУБТІФОРМuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectпробіотичний біопрепаратuk_UA
dc.subjectslaughter products of broiler chickensuk_UA
dc.subjectSUBTIFORMuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectprobiotic biopreparationuk_UA
dc.titleКонтроль безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за використання пробіотичного біопрепарату "Субтіформ"uk_UA
dc.title.alternativeSafety and quality control of broiler chicken slaughter products using the probiotic biological preparation "Subtiform"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:634/.635.002:631.563uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_bezpechnosti.pdf325,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.