Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11962
Title: Контроль безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за використання пробіотичного біопрепарату "Субтіформ"
Other Titles: Safety and quality control of broiler chicken slaughter products using the probiotic biological preparation "Subtiform"
Authors: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Мельник, Андрій Юрійович
Melnyk, Andriy
Keywords: продукти забою курчат-бройлерів;СУБТІФОРМ;безпечність;якість;пробіотичний біопрепарат;slaughter products of broiler chickens;SUBTIFORM;safety;quality;probiotic biopreparation
Issue Date: 2024
Citation: Контроль безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за використання пробіотичного біопрепарату "Субтіформ": науково-практичні рекомендації / А.Ф. Богатко, В.П. Лясота, Н.В. Букалова, А.Ю. Мельник. - Біла Церква, 2024. - 46 с.
Abstract: У науково-практичних рекомендаціях подані обгрунтування щодо використання у годівлі птиці пробіотичного біопрепарату "Субтіформ", встановлення показників безпечності та якості продуктів забою курчат-бройлерів за випоювання пробіотику.
Description: The scientific and practical recommendations provide justification for the use of the probiotic biopreparation "Subtiform" in poultry feed, establishing indicators of safety and quality of slaughter products of broiler chickens for drinking probiotics.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11962
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:634/.635.002:631.563
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kontrol'_bezpechnosti.pdf325,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.