Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11693
Title: Сенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини
Other Titles: Sensory analysis of structured dairy desserts with a combined composition of raw materials
Authors: Мінорова, Антоніна Володимирівна
Minorova, Antonina
Рудакова, Тетяна Василівна
Rudakova, Tetiana
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: консистенція;гомогенність;дескриптори сенсорних властивостей;модифікований сітковий метод;consistency;homogeneity;descriptors of sensory properties;modified grid method
Issue Date: 2024
Publisher: Херсонський національний технічний університет
Citation: Рудакова Т. В. Сенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості: матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (ХНТУ, 31 травня 2024 р.) . – Хмельницький, 2024 .- С. 168-171.
Abstract: Для створення високоякісних харчових продуктів необхідно цілеспрямовано впливати на їх органолептичні властивості. Проведений сенсорний аналіз молочних десертів із використанням графічного методу засвідчив високу спеціалізацію описових панелей, які дозволяють отримувати дуже детальні, надійні, послідовні та відтворювані результати.
Description: To create high-quality food products, it is necessary to purposefully influence their organoleptic properties. The sensory analysis of dairy desserts using the graphical method proved the high specialization of the descriptive panels, which allow obtaining very detailed, reliable, consistent and reproducible results.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11693
metadata.dc.identifier.udc: 637.18
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sensornyy_analiz.pdf1,02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.