Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11693
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМінорова, Антоніна Володимирівна-
dc.contributor.authorMinorova, Antonina-
dc.contributor.authorРудакова, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorRudakova, Tetiana-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2024-06-11T04:40:54Z-
dc.date.available2024-06-11T04:40:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРудакова Т. В. Сенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини / Т. В. Рудакова, А. В. Мінорова, С. А. Наріжний // Стан і перспективи розвитку хімічної, харчової та парфумерно-косметичної галузей промисловості: матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (ХНТУ, 31 травня 2024 р.) . – Хмельницький, 2024 .- С. 168-171.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11693-
dc.descriptionTo create high-quality food products, it is necessary to purposefully influence their organoleptic properties. The sensory analysis of dairy desserts using the graphical method proved the high specialization of the descriptive panels, which allow obtaining very detailed, reliable, consistent and reproducible results.uk_UA
dc.description.abstractДля створення високоякісних харчових продуктів необхідно цілеспрямовано впливати на їх органолептичні властивості. Проведений сенсорний аналіз молочних десертів із використанням графічного методу засвідчив високу спеціалізацію описових панелей, які дозволяють отримувати дуже детальні, надійні, послідовні та відтворювані результати.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХерсонський національний технічний університетuk_UA
dc.subjectконсистенціяuk_UA
dc.subjectгомогенністьuk_UA
dc.subjectдескриптори сенсорних властивостейuk_UA
dc.subjectмодифікований сітковий методuk_UA
dc.subjectconsistencyuk_UA
dc.subjecthomogeneityuk_UA
dc.subjectdescriptors of sensory propertiesuk_UA
dc.subjectmodified grid methoduk_UA
dc.titleСенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировиниuk_UA
dc.title.alternativeSensory analysis of structured dairy desserts with a combined composition of raw materialsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.18uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sensornyy_analiz.pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.