Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11631
Назва: Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбас із застосуванням різних видів сировини в умовах «Київського м’ясокомбінату» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of the technology of raw smoked sausages using different types of raw materials in the conditions of the "Kyiv meat processing plant" of the Kyiv region
Автори: Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Nataliya
Ключові слова: технологія;technology;сирокопчені ковбасні вироби;smoked sausage;яловичина;beef;свинина напівжирна;pork bold;starting culture;стартова культура;recipe;рецептурний склад
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Федорук Н. М. Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбас із застосуванням різних видів сировини в умовах «Київського м’ясокомбінату» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Ю. О. Шурчкова, доцент. — Біла Церква, 2023. — 49 с.
Короткий огляд (реферат): Метою даної магістерської роботи є розширення асортименту сирокопчених ковбас з використанням стартових культур швидкої ферментації. Об'єкт дослідження – технологія виробництва сирокопчених ковбас з використанням стартових культур швидкої ферментації та кольороутворюючих стабілізаторів. Предмет досліджень – стартові культури, сирокопчені ковбаси, кольороутворюючі стабілізатори. Методи досліджень - поставлені завдання вирішувалися з використанням сучасних органолептичних, фізико-хімічних, функціонально-технологічних, структурно-механічних та мікробіологічних методів досліджень. За результатами лабораторних досліджень і проведених дегустацій були удосконалені рецептури сирокопчених ковбасних виробів.
Опис: The purpose of the master's work is to expand the range smoked sausages with starter cultures rapid fermentation. Object of research technology of smoked sausages with starter cultures rapid fermentation. The subject of research – starter culture, smoked sausage. Research Methods - tasks solved using modern physicochemical, functional and technological, structural, mechanical and microbiological research techniques. According to the results of laboratory tests and conducted tastings were selected optimal recipe smoked sausage and filed a patent application.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11631
УДК: 637.523
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федорук Наталія Миколаївна МАГ 23.pdf403,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.