Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11624
Назва: Аналіз та удосконалення технології напоїв з молочної сироватки в умовах ТОВ «Люстдорф» Вінницької області
Інші назви: Analysis and improvement of whey beverage technology in the conditions of Lustdorf LLC of the Vinnytsia region
Автори: Сивак, Євгеній Русланович
Sivak, Yevheniy
Ключові слова: молочна сироватка;whey;квас «Шипшиновий»;"Rose hip" kvass;біологічна цінність;biological value;екстракт шипшини;rose hip extract;дослідження;research;рецептура;recipe;технологія;technology
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сивак Є. Р. Аналіз та удосконалення технології напоїв з молочної сироватки в умовах ТОВ «Люстдорф» Вінницької області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник А.Д. Качан, доцент. — Біла Церква, 2023. — 42 с.
Короткий огляд (реферат): Виробництво квасу з молочної сироватки дозволить переробляти значні обсяги сироватки та підвищити харчову і біологічну цінність готового продукту. Дослідженнями встановлено, що виробництво напоїв на основі сироватки дасть можливість отримати продукти, які володіють дієтичними, профілактичними, лікувальними властивостями та забезпечити безвідходне виробництво. Встановлено оптимальні дози рецептурних компонентів, зокрема, сироватки молочної, цукру, екстракту шипшини, хлібопекарських дріжджів. Описано доцільність та необхідність організації раціонального використання молочної сироватки на підприємствах молокопереробної промисловості. Проведено дослідження складу і властивостей молочної сироватки, оцінена її харчова і енергетична цінність.
Опис: The production of kvass from milk whey will allow processing significant volumes of whey and increase the nutritional and biological value of the finished product. Research has established that the production of whey-based beverages will provide an opportunity to obtain products that have dietary, preventive, and therapeutic properties and ensure waste-free production. Optimal doses of recipe components, in particular, whey, sugar, rose hip extract, baker's yeast, have been established. The expediency and necessity of organizing the rational use of milk whey at enterprises of the milk processing industry is described. The composition and properties of milk whey were studied, its nutritional and energy value was evaluated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11624
УДК: 637.142.2
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сивак Євгеній Руслановия МАГ 23.pdf587,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.