Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11341
Title: Вплив норм висіву гречки на проходження фенологічних фаз та тривалість міжфазних періодів
Other Titles: The influence of buckwheat sowing rates on the passage of phenological phases and the duration of interphase periods
Authors: Гніденко, Гордій Миколайович
Hnidenko, Gordiy
Панченко, Тарас Валентинович
Panchenko, Taras
Keywords: гречка, норми висіву, фенологічні фази, міжфазні періоди, сходи, господарська стиглість;buckwheat, sowing rates, phenological phases, interphase periods, seedlings, economic maturity
Issue Date: 18-Apr-2019
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Гніденко Г.М. Вплив норм висіву гречки на проходження фенологічних фаз та тривалість міжфазних періодів. Новітні технології в агрономії, землеустрої та садово-парковому господарстві: Матеріали доповідей державної науково-практичної конференції студентів, 18 квітня 2019 року. Біла Церква, 2019. C. 16-17.
Abstract: Серед багаточисельних культурних рослин, які вирощуються у сільськогосподарському виробництві є такі, вирощування яких завжди буде необхідним, не дивлячись на величину витрат для цього, а є ті, вирощування яких можливе за віднаходження стабільних ринків збуту, наявності стабільного попиту та стабільно високих цін. Гречка відноситься до тих культур, потреба у продукції яких буде завжди, не дивлячись на витрати на її отримання, поряд з цим вона є і ринковою культурою, що обумовлюється постійною потребою у її продукції. Особливо ця культура вигідна тим, що практично вся її продукція може ефективно використовуватися.
Description: Among the numerous cultivated plants that are grown in agricultural production, there are those whose cultivation will always be necessary, regardless of the amount of costs for this, and there are those whose cultivation is possible if there are stable sales markets, the presence of stable demand and consistently high prices. Buckwheat belongs to those crops, the need for products of which will always be there, regardless of the costs of obtaining it, along with this, it is also a market crop, which is determined by the constant need for its products. This culture is especially advantageous in that almost all of its products can be effectively used.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11341
metadata.dc.identifier.udc: 635.13
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_Гніденко.pdf276,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.